Hvad er live betting? Bliv skarp på det her 

hvad er live betting

Betting har været populært i mange år. Men nu er live betting også blevet noget, som flere og flere giver sig til. Mange betting sider og bookmakere tilbyder derfor i højere grad live betting på kampe for at forbedre brugeroplevelsen og spændingen. Er det også noget, du overvejer at kaste dig ud i? Så sætter vi dig ind i det herunder. 

Hvad er live betting? 

Live betting er i ordets simple forstand, at du har mulighed for at spille på en sportsbegivenhed, lige nu og her mens den finder sted. Altså kan du spille på en kamp, mens den finder sted og dermed løbende justere dine odds. Du kan dog ikke spille helt indtil, at den slutter, da det som regel lukker for at oddse en vis rum tid inden, at kampen slutter. Men altså kan du spille på alt lige fra en nedrykningskamp med SønderjyskE til en Premier League kamp med Manchester United. 

Det behøver dog ikke kun at være selve resultatet. Det kan også være betting på, hvilken spiller der får gult kort, eller hvor mange hjørnespark der ender med at være i kampen. 

Det er naturligvis ikke kun fodbold, du kan prøve live betting på. Det kan du også i alle mulige andre sportsgrene – fodbold er dog bare en af de dominerende sportsgrene.

Hvilke fordele er der ved at spille live? 

Den ultimative fordel ved at spille live frem for prematch er, at du har adgang til de samme informationer, som bookmakeren har. Altså givet at du også ser kampen, mens den bliver spillet. Det har du ikke helt på samme måde ved prematch, hvor bookmakeren kan have adgang til informationer om skader, karantæner eller kampopstillinger, før du har det. 

Har du derfor et trænet øje, kan du have gode fordele ved at gøre dig i live betting frem for prematch, da det vil give dig et indblik i, om et hold eller en spiller rammer dagen og justere efter det. 

Hvilke ulemper er der ved at spille live? 

Der er naturligvis også en modvægt til fordelen ved at spille live. En ulempe kan klart være, at udvalget af muligheden for at spille bliver mindre, når sportsbegivenheden går i gang. Derudover er der som regel også lavere odds, fordi du kan følge med live og dermed justere dine odds og satser efter det. 

Derudover kan det være svært at nå at justere eller spille på et udfald, når det sker live, fordi du ikke har uanede mængder af tid. Fornemmer du derfor, at der snart kommer et mål, skal du være hurtig, inden muligheden for at oddse på det forsvinder. 

Endeligt skal du naturligvis også have tiden til at sidde og se med i den givne kamp. Du skal være 100 procent fokuseret, så du kan være sikker på at ramme så meget plet som overhovedet muligt. 

Start gerne ud med et lavt beløb på dine første live bets og se, om ikke det er noget for dig! Så kan du altid gøre mere ud af det løbende. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *